Post by taralfenjmovi on Feb 23, 2022 6:24:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code več kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
Prosimo, da bo ta igra za več igralcev brez povezave zdaj v redu 🏎️
Ta igra je res lepa
Nočem dati nobene zvezdice, želim ji dati minus 10 zvezdic, vedno visi na začetku dirke in potem polni ponovni zagon sistema, ne zapravljajte mreže za to noro igro. To je najslabša igra na svetu, kar sem jih kdaj videl
Formula najvišje hitrosti je zelo neverjetna igra, zelo uživam v tej igri
Ta igra je neverjetna, toda 3. krog je zadnji krog tako ali tako neverjetna igra
Formula avtomobilska dirka in kaskaderska igra z neverjetnimi funkcijami in nivoji. To je briljantna in neverjetna igra, ki sem jo rad igral.😍
Igra ima veliko oglasov
Dodajte spletni način, da se lahko igramo s prijatelji, igranje za več igralcev s svetom.
GROZNA IGRA! zvok na vsem je grozen in ai je enostavno ne glede na težavnost in krmiljenje v zavoju je tako slabo, ne razumej te igre, niti ne poskusi je in v glavnem meniju ne morem niti pritisniti ničesar toliko je oglasov Če bi bil samo 1, bi mi bilo vseeno. Za vaše dobro, ne dobite te igre!
Dokončal sem do 100. stopnje kariernega načina te igre, vendar se po tem, ko pride stopnja 101, se to ustavi (tj. prikazuje se možnost neprekinjenega nalaganja)... Ne vem zakaj? Želim igrati 101 stopnjo kariernega načina. Je to možno ali ne? Podajte predloge/rešitev zanj
Objavil sem veliko težav, ki jih prej niso popravili. Izdelovalec iger mi odgovori samo (e-poštno sporočilo) in nikoli ne reši mojih težav. IZDELAVAC IGAR🤑 POTREBUJE SAMO DENAR. Nimajo pomembnih problemov ljudi (kot je pogost problem 17. stopnje). NAJSlabši servis, ki ga ima ta igra. 🤮
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simulator pwla
To ni lepo, saj se dolgo nalaga, zaradi česar se celo zrušim
Lepa igra in prijeten nadzor, vendar tako moteč, ko ste sredi dirke in se pojavi oglas, ki prekinja igro in blokira zaslon igre, da ne morete nadzorovati ali igrati igre, ker je oglas samo na zaslonu, da morate znova zagnati igro čas je, da se znebite tako nadležnih oglasov. Sem na točki brisanja, če težava ne bo odpravljena.
Veliko oglasov
Odpadki zelo zanimajo
To je najboljša dirkalna igra, a toliko oglasov
Formula Car Racing: Car Games Estrategia vlbo
Treba je bolje spremeniti dejanja v trenutku avtomobila, da boste dobili večji učinek igre
Najboljša igra za ljubitelje dirkalnih iger Preizkusil sem veliko dirkalnih iger, vendar je ta igra najboljša v vseh igrah
Avtomobili so predragi, najdražji bi moral biti sto tisoč
Preveč visi
To je najboljša dirkalna igra s formulo, všeč mi je, raven me zelo veseli, enostavna za namestitev in nadzor
Na splošno ni slabo, nadzor voznika precej dober. Ena težava je, da se igra po tem, ko gre skozi meni za izbiro proge in tekmovanja, privzeto vrne na drugo progo in dirko. Glavna težava za nizko oceno je statistična tabla po večini dirk, ki prikazuje moj avto z najhitrejšim krogom in najhitrejšim časom dirke, vendar na zadnjem mestu in z najnižjimi $ ali brez. Bom drugje iskal boljši poskus, da bi zagotovil natančno izkušnjo "dirke".
Formula avtomobilske dirke je neverjetna in čudovita igra. Ta igra ima neverjetne in zanimive lastnosti.
Zelo lepe in neverjetne igre. Zelo mi je všeč . Igral sem veliko iger, vendar je ta igra zelo zelo lepa. In dajte nekaj medalj aut cup tistim, ki so prvi. Upam, da boste v naslednji posodobitvi zagotovo dodali to. Še enkrat sijajna igra
Na splošno dobro, vendar je treba še izboljšati
Dobra igra in grafika tudi zelo dobra Lil malo enostavno oteži. Hvala za to ekipo igre
Precej dobro, vendar je razvijalec aplikacije nekoliko preveč požrešen za denar. V aplikaciji ne bi bilo treba imeti oglasov. Aplikacija bi lahko stala, recimo, dva dolarja kot profesionalna različica takoj po namestitvi v Trgovini Play in niti centa več. A predvidevam, da razvijalec ni zadovoljen le z malo žepnine. Hoče VELIKI denar... Odstranjeno 👋
Zelo enostavno je, ni tekmovanja
Formula Car Racing: Car Games Стратегии lqjx
Čas se v kontrolnih točkah v 2. krogu ne sešteva in na nekaj ravneh bo prikazal 3 kroge, vendar moramo opraviti 4 do 6 krogov, da končamo dirko. In ko sem svojo državo izbral kot Indijo, je samodejno izbrala jezik ae hindi.... V Indiji imamo toliko jezikov, ne samo hindujščine... Moral bi dati možnosti za izbiro jezika. Če bi lahko, bi dal negativno oceno, vendar je 1 najmanj, kar lahko dam.
Živjo, igra je zelo dobra in izgleda kot prava dirka, ko jo igram. Dobri so tudi izzivi, ki so z dvigom ravni težji. A V TEJ IGRI SEM NAŠEL ENO HROBO, KJER SE AVTO ZOBTI IN NE MORETE PRITI IZ TE SITUACIJE, dokler NE ZNOVA ZAŽENETE IGRE.
Formula Car Racing: Car Games Diskarte kad
Nekoč je bila ena najboljših dirkalnih iger, toda po več posodobitvah so se odklenjeni avtomobili spet zaklenili, krmiljenje med dirkami zamrzne in po 50 dirkah ne morete izvesti 51. dirke, saj se dirka ne začne na dirki. seveda, vendar v zraku, prej je bil to problem pri 101. dirki. Če je to zvijača, s katero bi uporabnike spodbudili k nakupu premije, zagotovo ne bi pritegnila nobenega. Klasičen primer dobre igre, ki se je pokvarila.
Všeč mi je dirkanje s formulo po celotnih nivojih. Moj predlog je, da ga vsi želijo prenesti, ker je ta igra zelo neverjetna.
Lepo, vendar nekaj napak, tako da jih popravite in dobra igra👍👍
To je lahka igra in igra drift. Ta igra mi je zelo všeč
Nisem niti pripravljen dati 1 začetka, na začetku ta igra od igralca zahteva, da izbere državo, zato sem izbral Indijo, vendar je težava, ko sem izbral Indijo, je bila celotna igra v hindijščini, v Indiji imamo 22 uradnih jezikov, kako lahko vi, ljudje, samo dajete hindijščino, razvijalci bi lahko prosili igralca tudi, da izbere boljši jezik. Popolnoma sem razočaran in sem odstranil to igro.
Dobra grafika. Všeč mi je . Večja hitrost .Ampak to je zelo zelo zelo zelo zelo zelo odpadna igra thalaiva
Dodajte krmiljenje z mobilnim nagibom
Namestil sem igro. Igral sem ga točno 5 minut. Pri vsaki spremembi zaslona se je pojavilo 10000000 oglasov in oglasov. Odstranjena igra iz mojega telefona. Izkušnja igre čista smeti. LOL pri zvoku. Igre so zvenele bolje pred 15 leti ffs. 😂😂😂 V slaba igra. Kot preko zdrave pameti slabo.
Pri 17 stopnji je težava. Po 6 kontrolni postaji se +15 sekund ni dodalo in smo izgubili igro.
Samo lahka raven
V redu, težave so v tem, da imajo te igre toliko oglasov in številka 2, ta igra ima pravzaprav lepo grafiko, toda tekmeci so tako ez, prosim otežite, želim si pravo dirko F1, naredite to igro veliko več konkurenčen, tako enostavno ga je premagati
Formula dirkalna igra je zelo lepa in zanimiva igra za igranje te igre je zelo enostavna, ker je nadzor enostaven ...
Igra je dovolj dobra. Grafika je dobra. Toda težava je v tem, da igra ni zahtevna. Prelahko je zmagovati na dirkah. Dosežemo največjo hitrost okoli 500 km/h, ostali dirkači pa niso mogli doseči niti 300 km/h.
Igra avtomobilskih dirk je polna paketov zabave in zabave. Primeren je za vsakogar. Absolutno 100% obožujem to igro.