Post by taralfenjmovi on Feb 23, 2022 6:43:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti visus ▞▞▞
▞▞▞ Lily Diary : Dress Up Game 2022 version ▞▞▞
šis žaidimas geras 👍
4 tik todėl, kad jis populiarus tik tok, todėl atsisiunčiau, kai jį pamačiau, GERAI kurti profilius ir bet ką avataro
Labai gerai
Iš esmės tai yra Lily Story su daug mažiau galimybių ir kūrybiškumo. „Lily Story“ buvo daugybė skirtingų variantų ir dauguma jų atsisakė. Nors jie pridėjo keletą gražių funkcijų, tikrai neverta atsisiųsti visiškai naujo žaidimo. Didžiausia problema, kurią turiu, yra visų garbanotų / afro-esque šukuosenų pašalinimas, bent jau jos paliko galimybę pasirinkti skirtingus odos tonus.
Šis žaidimas yra labai geras ir labai gražus 😊👍👍👍👍👍😊😊😊😀😀😀😀😀😊
Jis neveikia
Jis nėra toks geras, bet labai geras idk tai labai gražu, bet norėčiau, kad jie į jį pridėtų žaidimų
Tai puiki programa, bet manau, kad būtų geriau, jei galėtume įdėti daugiau nei 5 avater, prašau ją pataisyti 🙏
Paleisti, kai nėra interneto
man tai patinka
Cooking World Crazy Diner Mama እንቅስቃሴ ያለባቸው tjet
jis vis griūva.
Aš taip pat myliu žaidimą, bet žaidžiu pirmą kartą, todėl prašau, ar kas nors gali man pasakyti, kur galiu rasti vaizdo įrašų ir nuotraukų, nes bandžiau juos rasti ir nežinau, kur dar galiu įeiti😞 daryti
Tai geras žaidimas, bet jam reikia daug MB, todėl reikia ištrinti visas mano programas
Man patinka šis žaidimas, manau, kad jis nuostabus, bet kažkas gali būti pigesnis, bet tai puikus žaidimas, kurį rekomenduoju anime gerbėjams
Yra daug skelbimų, o drabužiai, kad jaukūs pinigai yra geresni, bet aš suprantu
Lily Diary : Dress Up Game Casual wvsa
Šis žaidimas... TAIP MIELUS IR KIAUSI SUKNELĖ / MARŠKINĖLIAI JO TIEK DAUG.... MAN TAI MYLIU... Bet kodėl man skiriu 4 žvaigždutes, nes man nepatinka pridėti vaizdo įrašą... AČIŪ UŽ KAS KURIA TAI YRA TAIP KIU
Fashion Show: Dress Up Styles & Makeover for Girls APK ... Lily Diary : Dress Up Game APK Lily Diary : Dress ... Lulu's Fashion World - Dress Up Games APK
Norėčiau, kad būtų galimybė pridėti daugiau nei vieną elementą į kategoriją, bet ne tą labai gerą žaidimą
Lily Diary : Jeux d'Habillage Grand public gzij
Man patinka šis žaidimas, viskas buvo gerai, bet tikiuosi, kad galėsite pridėti daugiau drabužių ir aksesuarų, tokių kaip kuprinė, daugiau akinių ir pan.
Tai tikrai miela, galiu pritaikyti jį kaip tik noriu!
Neseniai grįžau, kai kurį laiką jo nenaudojau, ir visi mano sukurti simboliai buvo ištrinti. Turėjau apie 100 simbolių ir dabar liko tik paskutiniai 10. Aš tikrai susierzinęs.
Tai puikus žaidimas, kurį galite aprengti savo personažu, bet aš tikrai nekenčiu, kad yra ribotas krepšių ir kitų dalykų kiekis, tikiuosi, kad galėsite tai pataisyti
Labai miela, bet jūs galite padaryti tiek daug
Šis žaidimas yra idk
White Lace Films - Pradžia | Facebook
11/10 ŠIS ŽAIDIMAS NUOSTABU! ❤ Galite sukurti bet kokį personažą, o drabužių pasirinkimas yra begalinis. Galite sukurti bet kokios lyties veikėją, įskaitant nedvejetainį, ir jau nekalbant apie tai, kad žaidimas yra įdomus ir įtraukiantis su mažais skelbimais, kurie yra toleruotini. Tinka vaikams, leidžiu savo sesei žaisti šį žaidimą savo telefone ir ji sako, kad tai labai smagu! Viena geriausių mano kada nors atsiųstų programų!! Atsisiųskite dabar ir nepasigailėsite!!
Mano patirtis buvo gera. Tik manau, kad jie turėtų pridėti šiek tiek daugiau drabužių? Kodėl? Žaidime nelabai ką galėčiau nuveikti, bet tai smagu!!
Tiek daug nemokamų ir nuostabių funkcijų! Tačiau vienas didelis trūkumas yra tai, kad negalite redaguoti išsaugotų avatarų / scenų:<
Iš pradžių tai man gera programėlė, nes ji labai miela ir pseudoportretas, bet kai reikia sukurti savo istoriją, tai yra šnipštas, net negalite pasukti avataro į kitą, kad atrodytų, kad jie iš tikrųjų kalba, taip pat fone. turėtų būti daugiau vietų, ne tik spalvų, ir siūlau pridėti, kad avataras gali reguliuoti, kad jis taptų didesnis ar mažesnis arba galite jį padidinti
Andrius Kleiva | Apps | 148Apps
Golden Key 4 Vocabulary
Tai geriausias mano kada nors žaidęs žaidimas. Aš neturiu su tuo problemų. Tai taip atpalaiduoja, kad man tai patinka
Gerai
Lily Diary : Dress Up Game कैज़ुअल गेम ziqe
To review, open the file in an editor that reveals hidden Unicode characters. ... Games. visko. renginį. rengti. Minija. erotika. neetiškus. noreciau.
Gana priklausomybę sukeliančių, tiesiog norėčiau, kad būtų daugiau trumpų plaukų nuomonių, tokių kaip mohawks ar pompadours. bet apskritai gana solidu, man patinka atkurti savo OCS šioje programoje uwu
Lily Story : Dress Up Game APK 1.5.8 Parsisiųsti Android - com ...
Colloquial Lithuanian The Complete Course For Beginners by ...
Šis žaidimas yra labai naudingas ir įdomus
Man patinka, kaip mes galime rengtis ir pan.
Labai gerai, avataras turi tik moters kūną ir laikyseną
Man tai patinka, bet manau, kad turėtume turėti galimybę pakeisti drabužių spalvą ir daugiau drabužių variantų!
tik šiek tiek nuobodu, aš tai žaidžiu taip ilgai ir naudojuosi savo auties paskyra😅😅
Šis žaidimas nėra geriausias visų laikų žaidimas, jis yra šaunus, bet tai nėra blogas žaidimas, bet jis neveikia man nepatinka šis žaidimas
Iš „Yahoo“ el. pašto paskyros „Instagram“ istorija jums tinka
Linkiu, kad jis būtų kūno dydžio, daugiau plaukų stiliaus, taip pat moreee aprangos!